All Retail
Опубліковано

Еволюція жорстких дискаунтерів в Україні: як на півдні України розвивається проект магазинів «ПЮРЕ»

Проект «ПЮРЕ», який розвиває одеська компанія «Таврія В», розпочав свою діяльність за рік до повномасштабного вторгнення. Сьогодні ці торгові об’єкти розташовано в Миколаєві, Нікополі, Білгороді-Дністровському, Подільську, а вже час війни було відкрито локацію в Одесі. Концепція жорстких дискаунтерів типу «ПЮРЕ» як ніколи актуальна з огляду на економічну ситуацію. Про зміни на ринку, споживчу поведінку та про плани на майбутнє нам розповів Денис Поповиченко, заступник генерального директора, керівник проекту «ПЮРЕ».

Доброго дня. Минуло вже більше як рік з моменту запуску пілотного магазину «ПЮРЕ». Проект виправдовує себе? Чи ще рано робити висновки? «ПЮРЕ» вже знайшло чи ще продовжує шукати свою нішу на ринку?

Повномасштабне вторгнення російських загарбників тимчасово внесло зміни по запланованому розвитку мережі «ПЮРЕ». Сам проект залишається актуальним. Але підбивати підсумки проекту «ПЮРЕ» поки що зарано.

Як Ви думаєте, чому саме в останні роки з’явився ряд проектів з розвитку жорстких дискаунтерів («ПЮРЕ», «Грошик», «Дивоцін», «Рулька»)? Чи можна говорити, що сьогоднішні події в Україні тільки сприятимуть ще більшому розвитку таких ритейл-концептів?

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або