All Retail
Опубліковано

IKEA відкриє свій перший магазин у форматі Plan & Order Point

IKEA планує відкрити свій перший магазини малого формату Plan & Order Point у Бенілюксі у вересні. Концепція складається з невеликого шоу-руму площею лише 650 кв. м. Наразі ведеться набір співробітників для роботи у новому магазині.

Нова концепція передбачає допомогу покупцям проектувати різні кімнати в їхньому домі та оформляти складніші замовлення.

Концепція призначена для тих, хто шукає кухні, шафи та системи зберігання. «Запуск нашого першого пункту Plan & Order Point знаменує собою ще один крок у реалізації омніканальної стратегії IKEA. При цьому ми робимо ставку на підвищення доступності для покупців та доступності для людей, які нині не мають поблизу магазину ІКЕА. Зауважуємо, що наші покупці потребують індивідуальної ради при здійсненні важливих покупок, таких як кухні та шафи», — прокоментував комерційний директор Аннемаріке Янсен.

Враховуючи зростаючий попит на доставку товарів додому, ІКЕА інвестує значні кошти у вдосконалення служб доставки в Нідерландах. Пункти самовивезення також стають дедалі ефективнішими. Найближчими роками ритейлер має намір відкрити більше голландських пунктів Plan & Order Points.

У Бельгії ІКЕА також робить ставку на великі покупки та індивідуальний підхід: щоб зміцнити своє лідерство на бельгійському ринку кухонь, ритейлер розширює штат своїх кухонних фахівців на п'ятдесят осіб — до більш ніж 260. Розширюються й їхні завдання: наприклад, тепер покупці можуть замовити онлайн-консультацію, а також отримати виміри вдома.

Розширення штату та нові послуги дозволяють IKEA Belgium подвоїти оборот від продажу кухонь до 2025 року порівняно з 2022 роком.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або