All Retail
Опубліковано

Фокстрот став офіційним дистриб’ютором техніки ТМ BLUETTI

У липні мережа Фокстрот оголосила про поглиблення співпраці з ТМ BLUETTI – одним зі світових лідерів у виробництві портативних сонячних електростанцій і супутніх товарів.

Таке партнерство передбачає розширення наявної лінійки товарів бренду за конкурентними цінами і без посередників. 

Основна продукція BLUETTI включає портативні сонячні електростанції, сонячні панелі та зарядні аксесуари, такі як кабелі, адаптери та інвертори. Ця продукція оптимально підходить для забезпечення резервним живленням вдома, на природі, під час подорожей.

«Ми завжди пропонуємо нашим клієнтам найсучасніші та найнадійніші рішення для забезпечення комфорту та безпеки їхніх осель. Такою є і техніка ТМ BLUETTI, що вже має прихильників серед наших покупців завдяки високій якості і залученим інноваційним технологіям при виробництві. Ця техніка – ідеальний вибір для клієнтів, які шукають резервне джерело живлення в ці непрості часи. А ми зі свого боку забезпечимо постачання і продаж товарів для таких рішень у нашій мережі та на Foxtrot.ua», – зазначив В’ячеслав Склонний, комерційний директор Фокстрот.

Переваги для клієнтів Фокстрот:

  • Широкий асортимент моделей: Bluetti пропонує великий спектр портативних електростанцій, щоб задовольнити потреби споживачів чи бізнесу.
  • Висока якість: лише найкращі матеріали та компоненти, що гарантує довговічність та надійність продукції.
  • Безпека: сучасні технології захисту для безпеки користувачів.
  • Першочерговість: більшість нових моделей спочатку будуть представлені в мережі Фокстрот, а потім надійдуть на загальний ринок. 
  • Конкурентні ціни: продукція постачається без посередників, що дозволить пропонувати найкращі ціни на ринку.
  • Сервіс та гарантійне обслуговування: покращений сервіс та гарантійне обслуговування продукції Bluetti.

Придбати техніку BLUETTI можна як в роздрібних магазинах ритейлера, так і на майданчику foxtrot.ua. 

В компанії повідомили, що також очікують інноваційні балконні рішення від BLUETTI, які зможуть забезпечити електрикою при відключеннях не тільки приватний будинок, а і квартиру, роблячи її максимально автономною. 

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або