
Суші-бум в Україні: Glovo фіксує рекордне зростання замовлень страви
За останній рік українці замовили 330 000 порцій суші — це у 2,4 раза більше, ніж торік. Кількість людей, які замовляють суші, зросла у 2,1 раза.
За рік на замовлення суші через Glovo витратили 106 млн грн. Середня вартість одного замовлення склала 860 грн.
Найактивнішим днем стало 8 березня – тоді замовлення надходили зі швидкістю 100 порцій на годину. Загалом найчастіше суші замовляють на вечерю (46%) та щосуботи (17%).
Серед рекордів українських клієнтів, котрі полюбляють суші:
- житель Кривого Рогу, який зробив 1170 замовлень за останні 12 місяців;
- найбільший чек зафіксовано у Києві – 15 946,80 грн.
У світі за останні 12 місяців через Glovo замовили понад 9 млн порцій суші. Найчастіше замовляють у Польщі, Марокко, Іспанії, Італії та Португалії.