
Дослідження Private Label: Бакалія, Оброблені овочі, фрукти та ін.
Дослідження покаже, які продукти, формати та партнерські моделі Private Label будуть найбільш перспективними у 2026 році.
Готується дослідження Private Label в категоріях:
- Бакалія
- Мариновані овочі і гриби, салати
- Оброблені свіжі овочі, фрукти, гриби, тощо
- Соки, смузі
- Соуси і кетчупи
- Джеми
- Снеки фруктові
Запрошуємо Вас приєднатись до дослідження, заповнити анкету і отримати звіт.
Результати дослідження представимо анонімно, без згадування брендів чи компаній.
Звіт дослідження отримають усі спеціалісти з ВТМ, хто взяв участь і заповнив анкету, а також буде презентований 20 листопада на конференції VeggiFruits 2025 — головної події про бізнес переробки овочів, фруктів, ягід і грибів, а також ринок бакалії.
Також запрошуємо представників торгових мереж на цю конференцію — участь одного представника від мережі БЕЗКОШТОВНА, за умовою участі у дослідженні і реєстрації.
Реєстрація до участі в конференції — на сайті заходу VeggiFruits. Переробка овочів і фруктів
Посилання на анкету дослідження: https://forms.gle/fvugw1o6EY7RUEWF7
Контакти організаторів: FPR-Events, Аліна Державецька +38 067 929 47 49