All Retail
Опубликовано

«Епіцентр» випустив власні еко-торби

Компанія «Епіцентр» запровадила екологічну ініціативу  - в усіх торговельних центрах національної мережі з’явилися багаторазові стильні еко-сумки #ТобіТорба.

Хештегом з провокаційним надписом «#ТобіТорба, якщо не дбатимеш про довкілля» мережа «Епіцентр» вирішила привернути увагу покупців до проблеми охорони навколишнього середовища. 

Еко-торби #ТобіТорба для мережі «Епіцентр» зроблені в Україні. Їх виготовляють з екологічно чистого нетканого матеріалу сучасного – спанбонду. Він має унікальні властивості та високу якість: дуже стійкий до температурних перепадів, не утворює токсичних викидів, практичний у використанні та підлягає повторній переробці.

Переваги такої торби в легкості, зносостійкості, високій міцності та водонепроникності. А ще #ТобіТорба має доступну ціну – еко-торба розміром 50х40 см коштує всього 24,90 грн. 

Еко-торби знаходяться на прикасовій зоні, тож кожен покупець може зробити свій вибір: придбати звичайний поліетиленовий пакет чи обрати сучасну та модну екологічну торбу, свідомо дбаючи про захист навколишнього середовища. Спанбонд розкладається при утилізації за 10-12 місяців на відкритому повітрі та за 3 роки – у  закритому від сонця середовищі. Для порівняння: строк розкладання звичайних пластикових пакетів – 150-200 років.

«Оскільки поліетиленові пакети завдають значної шкоди навколишньому середовищу, ми вирішили запропонувати нашим покупцям екологічну альтернативу традиційній поліетиленовій упаковці, - зазначає керівник Департаменту зі зав’язків з громадськістю ТОВ «Епіцентр К» Юлія Чудновець. - Еко-сумки з’явились у продажу в мережі «Епіцентр» ще в 2015 році. Великий вибір цієї продукції можна знайти на полицях у відділі «Деко». Але щоб додатково звернути увагу покупців на цей продукт, ми розташували еко-торби на прикасовій зоні. Сподіваємось, що вони користуватимуться популярністю у наших покупців». 

Нові еко-торби #ТобіТорба, виготовлені на замовлення мережі торговельних центрів «Епіцентр», повністю відповідають законодавчим нормам ЄС, зокрема, директиві 94/62/ЄС «Упаковка та її відходи», в якій чітко перелічуються властивості, що мають бути в сучасної екологічної упаковки. А ще – використання спанбонду у якості матеріалу для екологічної упаковки торік рекомендувала рітейлерам організація охорони навколишнього середовища Greenpeace.

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или