All Retail
Опубліковано

Попит на пальмову олію знизиться через пандемію викликану коронавірусом

Очікується, що попит і пропозиція на пальмову олію в найближчому майбутньому залишаться обмеженими, оскільки очікуване падіння попиту на тлі кризи Covid-19 буде супроводжуватися падінням виробництва, кажуть аналітики Oilworld.ru

«Слабкий попит частково компенсується падінням пропозицій на перспективу не тільки за пальмовою олією, але і по сої, оскільки деякі з торгових операцій і логістичних ланцюжків [в Бразилії, Аргентині та Малайзії], за повідомленнями, були розірвані через карантин», - йдеться огляді представленому CGS-CIMB.

Результати дослідження площ пальмової олії, проведеного групою CGS-CIMB Futures, показали, що обсяг виробництва пальмової олії в Малайзії, ймовірно, виріс на 1,3% в місячному вирахуванні знизився на 22% у річному обчисленні (рік до року) до 1,31 млн тонн в рік.

Запаси пальмової олії в березні, в Малайзії впали на 1% за місяць і на 43% рік до року до 1,67 млн. тонн, найнижчого рівня з червня 2017 року.

«Це стало шостим поспіль зниженням запасів пальмової олії. За останні 10 років запаси пальмової олії в Малайзії знизилися в середньому на 2% в місяць в березні», - сказав аналітик CGS-CIMB Айві Нг.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або