All Retail
Опубліковано

Amazon в I кварталі розчарував

Акції Amazon падають більш ніж на 4% на позабіржових торгах у відповідь на слабкіший, ніж очікувалося, прибуток компанії в I кварталі. Компанія також попередила, що через коронавірус витрати в II кварталі складуть 4 млрд. доларів США.

Доходи Amazon виявилися вищими за очікування. За перші три місяці 2020 року вони сягнули 75,45 млрд. доларів США проти очікувань в 73,61 млрд.

Аналітики, як і в багатьох інших випадках у цьому сезоні при публікації результатів, вважають, що важко порівнювати результати з консенсусом, оскільки прогнозування було обтяжене високою невизначеністю, пов'язаною з впливом пандемії коронавірусу на світову економіку.

У заяві Amazon кажуть, що в II кварталі може бути виділено 4 млрд. доларів США для покриття витрат, пов'язаних з пандемією.

За прогнозами Amazon, виручка в II кварталі складе 75-81 млрд. доларів, що означає зростання на 18-28% у річному обчисленні.

Операційні результати Amazon в II кварталі можуть коливатися від збитку у 1,5 млрд. доларів до прибутку в 1,5 млрд. доларів США. Рік тому операційний результат компанії склав 3,1 млрд. доларів США, повідомляє DlaHandlu.pl

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або