All Retail
Опубліковано

Шопінг стає зручнішим: Watsons запускає мобільний додаток

Теги:
дрогері
Фото:
delo.ua

Міжнародний рітейлер Watsons в Україні запускає мобільний додаток, доступний для усіх користувачів смартфонів на IOS та Android. Відтепер, купити улюблену продукцію у магазинах та на сайті Watsons стане ще зручніше, варто лише завантажити додаток на ваш смартфон.

Новий додаток, перш за все, відкриває безліч нових можливостей для учасників програми лояльності Watsons Club. Усі персональні пропозиції відображені у особистому кабінеті користувача, з додатковою можливістю відслідковувати кількість балів на рахунку та цифровою карткою, яка повністю замінює пластикову картку Watsons Club.

Мобільний додаток повторює функціонал сайту та дозволяє купувати улюблені товари онлайн, переглядати актуальні пропозиції та знижки, а також реальні відгуки покупців та рейтинги товарів. Окрім цього, з’явилася можливість пошуку найближчого магазину Watsons за геолокацією телефона. При замовлені через мобільний додаток, ви можете обрати зручну доставку у відділення перевізників або у магазини. Нагадаємо, нещодавно компанія Watsons запустила технологію Click&Collect, яка дозволяє отримати замовлення у магазинах Watsons, наразі для доставки доступні 36 магазинів у 27 містах України.

«Компанія активно розвиває діджитал напрямок, який зараз є чи не найпріоритетнішим. Сьогодні люди вже майже не розрізняють фізичний та онлайн шопінг, але більшість все ж надають перевагу другому, а ми в свою чергу прислухаємось до потреб клієнтів. Саме тому, запуск мобільного додатку – наступний крок до створення клієнтоорієнтованого сервісу. Тим паче, зараз це найбільш комфортний та безпечний спосіб покупок», - коментує Анастасія Цвірчкова, фахівець відділу маркетингових комунікацій Watsons Україна.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або