All Retail
Опубліковано

В ДПЗКУ призначили нового заступника голови правління

Фото:
https://from-ua.com

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства призначив радника голови правління групи радників акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) Юрія Ковальського заступником голови правління держкорпорації.

Про це повідомляє БизнесЦензор.

Згідно з повідомленням ДПЗКУ в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), протягом останніх п'яти років Ковальський також займав посади фінансового менеджера та генерального директора ПРАТ "Український фондовий холдинг".

ДПЗКУ створено урядом України в серпні 2010 року. До її складу входить розгалужена мережа філій: лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп'яної заводи. Сумарно 53 підрозділи-філії ДПЗКУ можуть зберігати 3,7 млн тонн зернових, включаючи близько 2,5 млн тонн на рік сумарних потужностей з перевалки зернових вантажів на експорт в Одеському та Миколаївському портах.

ДПЗКУ за підсумками 2018 року збільшила чистий збиток до 1,5 млрд грн (в 2017 році – 1,4 млрд грн). Держкорпорація за підсумками січня-вересня 2019 року скоротила чистий збиток в 7,3 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року – до 180,62 млн грн.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або