All Retail
Опубліковано

"Сільпо" запустила доставку продуктів додому

Мережа продуктових супермаркетів "Сільпо", що входить в торгово-промислову групи Fozzy Group запускає послугу доставки продуктів додому у 45 містах України, починаючи з населених пунктів зі слабо розвиненим сервісом кур'єрської доставки, повідомляється на сайті компанії.

"З турботою про відвідувачів ми, насамперед, звернули увагу на ті 45 міст, в яких складно зробити замовлення потрібних продуктів, не виходячи з дому, так як у них слабо розвинені кур'єрські служби. Міста-мільйонники - Київ, Харків чи Дніпро - будуть включені до доставку трохи пізніше", - цитується в повідомленні директор з маркетингу "Сільпо" Катерина Огуряєва.

Так, до доставки приєдналися Бахмут, Біла Церква, Бердянськ, Бориспіль, Бровари, Васильків, Віта-Поштова, Вишгород, Дніпрорудне, Дрогобич, Дружківка, Кам'янець-Подільський, Коростень, Костопіль, Краматорськ, Кременчуг, Кропивницький, Лиманка, Лисичанськ, Лозова, Луцьк, Маріуполь, Мелітополь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Овідіополь, Остер, Павлоград, Радомишль, Рівне, Самбір, Сєвєродонецьк, Славутич, Софіївська Борщагівка, Паркінг, Теплодар, Тернопіль, Ужгород, Фастів, Хмільник, Хмельницький, Енергодар, Южноукраїнськ.

Вартість доставки складе 50 грн. Працівники, які збирають замовлення та кур'єри забезпечені засобами індивідуального захисту і проходять температурний контроль, йдеться на сайті.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або