All Retail
Опубліковано

Мережа супермаркетів «Таврія В» продовжує розширювати свою присутність в курортній Затоці

Теги:
Таврія В

Напередодні травневих свят у самому серці курортного містечка Затока на вулиці Приморській, 24 відкрився новий торговельний об'єкт мережі супермаркетів «ТАВРІЯ В».

Це четвертий магазин «крокової доступності» «ТАВРІЯ В» в Затоці - популярному місці відпочинку для сотень тисяч жителів України і ближнього зарубіжжя.

Супермаркет, вигідно розташований в безпосередній близькості від центральної алеї, досить просторий. На торговій площі 681,94 кв. м розміщено необхідний асортимент товарів.

Акцент зроблений, передусім, на продукти категорії fresh. У сезон свіжих овочів і фруктів в новому магазині можна придбати помідори, огірки, кабачки, молоду картоплю, зелень, полуницю з фермерських господарств Одеської області. Всі овочі і фрукти перевірені на вміст нітратів і важких металів в сертифікованій лабораторії.

У супермаркеті вдало розмістився відділ свіжого м'яса, де представлений широкий вибір свіжої свинини, телятини, м'яса птиці, а також ковбаски для гриля, замариноване м'ясо для шашлику. В магазині добре представлені молочні продукти, гастрономія. Особливість супермаркету – наявність широкого асортименту фасованих продуктів – сиру, ковбаси, шинки, копченої та солоної риби. Фасована продукція це не тільки гігієна і економія часу. Вакуумна упаковка дозволяє продовжити термін придатності продуктів, не надаючи впливу на смакові характеристики. Крім того, вакуумна упаковка гарантує дотримання суворого температурного режиму на всіх етапах фасування.

У супермаркеті працює відкрита пекарня, оснащена високотехнологічним французьким устаткуванням. Процес організований таким чином, що покупці можуть особисто спостерігати процес випічки. Тепер гаряча, ароматна, з хрусткою скоринкою випічка -хліб, багети, булочки, круасани, сендвічі представлена в магазині протягом всього дня.

У спекотний літній день відпочиваючих приверне просторий відділ охолоджених напоїв, великий вибір морозива. Особлива увага приділяється товарам курортного асортименту. На стелажах - купальники, солнезахисні окуляри, капелюхи, товари для ігор на воді і відпочинку на природі, широка серія засобів для засмаги. У супермаркеті присутній також відділ побутової хімії, господарських дрібниць.

Для покупців створені комфортні умови – кондиційоване повітря, широкі зручні проходи, нове функціональне торгове обладнання, сучасна система освітлення, зручна система навігації, дев'ять кас, які можуть обслуговувати одночасно великий потік відпочиваючих, причому купівлю можна сплатити карткою і смартфоном. У супермаркеті працює пункт обміну валют, банкомат, платіжні термінали. В прикасовій зоні працює кавовий автомат у форматі coffee to go. Хочете «Американо» або «Кави з молоком»? А може «Рістретто» або «Капучіно»? Вибирайте будь-який кавовий напій і беріть з собою.

У новому магазині діють акції, знижки, вигідні пропозиції, що і у всіх магазинах мережі «ТАВРІЯ В», а також програма лояльності «КлеверБонус», що дозволяє покупцям накопичувати бонуси і економити на наступних покупках.

Всі супермаркети «ТАВРІЯ В» в Затоці розташовані неподалік від берегової лінії за адресами: вул. Сонячна, 9 (ж\д станція «Сонячна»); вул. Вокзальна, 65/1 (поруч з аквапарком); вул. Приморська, 24; вул. Приморська, 96/1. Розклад скориговано так, щоб відпочиваючим було зручно здійснювати покупки – в літній період магазини працюють з раннього ранку до пізнього вечора, а в розпал туристичного сезону, в липні і серпні - цілодобово.

Новий магазин став 98-м за рахунком торговим об'єктом компанії «ТАВРІЯ В» на території України.

Довідка All Retail:

Компанія «ТАВРІЯ В» заснована в 1992 році. Регіональний охоплення – Одеса, Київ, Харків, Миколаїв, Херсон, Хмельницький, Чорноморськ, Ізмаїл, Білгород-Дністровський. Мультиформатна компанія. 98 торгових об'єктів. У тому числі: торгові центри, делікатес-маркети, магазини біля дому», кафе швидкого харчування, ресторани VIP-класу, виробничі цехи, логістичні центри, служба доставки, департаменти зовнішньоекономічної діяльності, private lable. Загальна площа об'єктів - 360 895,00 кв. м, торгова площа – 158 149,6 кв. м.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або