All Retail
Опубліковано

Зростає прагнення АТБ підкорити все більше міст

Теги:
АТБ
АТБ-Маркет
Фото:
https://trademaster.ua

Флагман розвитку рітейлу в Україні, мережа дискаунтерів «АТБ», продовжує експансію в раніше малопривабливих для розвитку сучасної роздробу населених пунктах.

Зокрема, 6 травня поточного року очікується запуск нового дискаунтера «АТБ» в Містечку Рівненської області. Він буде розташований по вул. Луцькій, 2/1. В поточний період часу на території об'єкта завершуються підготовчі роботи до відкриття магазину.

Крім того, як стало відомо порталу All Retail, у компанії заплановано запуск вже п'ятого об'єкта «АТБ» у місті Стрий (по вул. Галицької) та першого магазину в мережі р. Надвірна Івано-Франківської області. Дати цих відкриттів магазинів поки залишаються невідомими.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про заплановані відкриття рітейлером магазинів в таких містах як Берегово, Рівному, Луцьку та Дубно.

Варто відзначити, що компанія «АТБ-Маркет» з 24 квітня запустила сервіс онлайн-замовлень (Click & Collect) товарів і продуктів першої необхідності на всі регіони України. Компанія планує і далі покращувати сервіс Click & Collect, і найближчим часом реалізувати для всіх клієнтів мережі магазинів «АТБ» можливість оплатити безпосередньо при оформленні замовлення на сайті.

В цілому, мережа дискаунтерів «АТБ» на кінець першого кварталу 2020 р. налічувала 1098 магазинів розташованих в 24-х областях України.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або