All Retail
Опубліковано

В Україні зросло виробництво риби

Теги:
риба
Фото:
ukr.media

В Україні протягом січня-квітня було вироблено 646,5 тонн солоної риби, що на 20,2% перевищує показник аналогічного періоду минулого року. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу державного агентства рибного господарства.

"За даними Державної служби статистики України, протягом січня-квітня 2020 року в нашій країні вироблено 646,5 тонн солоної риби (крім оселедців). Це на 20,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:

— філе рибне в’ялене, солоне або в розсолі (крім копченого) — 573,2 тонни (+ 27,7%);

— риба в’ялена, сушена, солона або несолона; риба солона, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів і черевець) — 3018 тонн (+ 3,2%);

— риба сушена і в’ялена — 1228 тонн (+ 7,2%);

— лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе, крім риб’ячих голів, хвостів і черевець) — 191,5 тонни (+ 24,4%);

— продукти готові і консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв з риби) — 1 127,8 тонни (+ 17,9%);

— продукти готові і консерви з сардин, сардинели, кільки і шпрот, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв з риби) — 4 664,1 тонни (+ 0,1%);

— готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв з риби) — 858,3 тонни (+ 1,7%).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або