All Retail
Опубліковано

У новому торговому центрі Броварів відкриють новий VARUS

Дніпропетровський рітейлер «Омега», що розвиває мережу супермаркетів VARUS, продовжує набирати обертів в сегменті продуктового роздробу України.

Найближчим часом рітейлер відкриє новий об'єкт в Київській області.

На цей раз локацією для мережі VARUS став ТЦ MARK MALL в Броварах, розташований за адресою: вулиця Київська, 239. Про це All Retail повідомили в прес-службі торгового центру.

Точна дата відкриття нового VARUS поки невідома: очікується, що ця подія припаде на осінній період поточного року (найближчим часом рітейлер приступить до ремонту приміщення).

Нагадаємо, що торговий центр MARK MALL відкрився в Броварах 22 листопада 2019 року. Серед ключових орендарів нового об'єкту на розі вулиць Чорновола та Київської — McDonald's, Rozetka, EVA, Будинок Іграшок та інші компанії.

Нагадаємо, що з недавніх пір компанія «Омега» розвиває в Києві новий концепт магазинів VARUS To Go.

Новий об'єкт у Броварах буде 96-им магазином мережі VARUS в Україні. В цілому, за період з січня по травень 2020 року мережа VARUS відкрила вже 12 нових об'єктів — у Києві, а також у Дніпропетровській, Донецькій і Запорізькій областях, при цьому левова частина відкриттів припала на колишні фрешмаркети мережі «Брусничка».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або