All Retail
Опубліковано

Мережа VARUS звільняє місце конкуренту у відомому ТРЦ Дніпра

Теги:
AR ексклюзив
VARUS
Сільпо
Фото:
https://rau.ua

Дніпропетровський оператор роздрібного ринку, мережа VARUS, закриває свій найбільший магазин в Дніпрі.

Як стало відомо порталу All Retail, з 1 травня 2020 року закривається супермаркет " VARUS в ТРЦ Apollo по вул. Титова, 36. Примітно, що зазначений об'єкт торговою площею 4 тис. кв. м. був постійним орендарем торгового центру з моменту його відкриття в листопаді 2009 року і пропрацював тут більше 10 років. Це був найбільший VARUS у складі цієї мережі магазинів.

Про закриття магазину нам підтвердили в мережі VARUS, так і в адміністрації торгового центру Apollo. Також про це свідчать фотографії, зроблені всередині об'єкта.

Також варто відзначити, що на початку в 2019 р. почалося будівництво другої черги ТРЦ Appolo з паралельно проводиться реконцепції торгового центру. За планами компанії, загальна площа об'єкта зросте до 50 тис. кв. м., з них 30 тис. кв. м буде відведено під оренду. У компанії відзначають, що реконцепція передбачає оновлення складу орендарів першої черги шляхом розширення рітейлу одягу і взуття, а також створення спеціалізованих зон товарів для дітей і магазинів для будинку, ін. І вже в другій черзі розмістяться сучасні мережеві універмаги одягу і взуття, а також велика зона ресторанів і фудкортів.

Можливо, саме ці масштабні пертурбації підштовхнули господарів ТРЦ Appolo (в ЗМІ інвестором об'єкта називається ТОВ "Континент" українського бізнесмена, власника мережі дрогері магазинів PROSTOR Вадима Туга) і до зміни якірного продуктового оператора.

Очікується, що після запуску в експлуатацію другої черги Appolo в 2020 році планована щоденна відвідуваність ТРЦ збільшиться в півтора рази. "Тим самим ТРЦ стане одним з найбільш відвідуваних і популярних об'єктів торговельної нерухомості в Дніпрі», - стверджує директор UTG Євгена Локтіоновова.

Крім того, в прес-службі Apollo нам повідомили, що новим продуктовим орендарем торгового центру стане національна мережа «Сільпо», а відкриття супермаркету відбудеться у вересні 2020 р.

В цілому, мережа VARUS закінчила 2019-ий рік з 84 магазинами в своєму складі, а під вивіскою «Сільпо» на кінець 2019 р. функціонувало 261 магазини.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або