All Retail
Опубліковано

Uber купує великого гравця на ринку продуктів харчування

У Uber оголосили, що за 2,6 млрд. доларів придбали американську компанію Postmates, що спеціалізується на онлайн-замовленнях та доставці їжі. На думку експертів, злиття посилить позиції Uber на ринку США.

За повідомленням агентства Bloomberg, керівництво Uber схвалило поглинання концерном компанії Postmates. Вартість угоди становить 2,65 млрд. доларів США.

Згідно інформації, отриманої від Bloomberg, Uber Eats, як і Postmates будуть продовжувати надавати послуги з доставки їжі як окремі організації. Правда, після злиття обома компаніями буде керувати П'єр-Дімітрі Гір-Коті, нинішній глава Uber Eats, а нинішній президент Postmates Бастіан Леманн і його команда залишаться в компанії і будуть управляти послугами сервісу.

На думку експертів, придбання конкурентної компанії зміцнить позиції Uber на ринку продуктів харчування США. Postmates найбільш популярний серед клієнтів в Лос-Анджелесі і жителів південного і західного узбережжя США.

Про злиття компаній говорили чотири роки, але переговори прискорилися минулого тижня, особливо після того, як Uber не вдалося поглинути конкуруючу компанію GrubHub. Зрештою, вона була викуплена європейською компанією Just Eat Takeway за 7,3 млрд. доларів — повідомляє portalspozywczy.pl

Сервіс з доставки їжі Postmates зі штаб-квартирою в Сан-Франциско був заснований в 2011 році і був однією з перших компаній на ринку, у якій замовляли їжу за допомогою мобільного додатку. Об'єднання глобальної платформи по доставці продуктів харчування Uber Eats з бізнесом Postmates в США завершиться в I кварталі 2021 року.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або