All Retail
Опубліковано

Віскі Johnnie Walker буде продаватися в паперових пляшках

Diageo першою в світі створила паперову пляшку для міцного алкоголю, на 100% позбавлену пластику та вироблену з відновлюваних джерел деревини.

Шотландський віскі Johnnie Walker, починаючи з 2021 року, стане доступним для споживачів в екологічно чистих паперових пляшках, вироблених без використання пластику, — повідомляє власник знаменитого бренду компанія Diageo.

Diageo була створена у 1997 році в результаті злиття компаній Guinness і GrandMet зі штаб-квартирою в Лондоні. Володіє такими брендами як Smirnoff, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, J&B, Captain Morgan, Cuervo, Tanquarey, Crown Royal, а також Beaulieu Vineyard і Sterling Vineyards. Продукція компанії реалізується в 180 країнах світу.

"Diageo створила першу в світі паперову пляшку для міцних спиртних напоїв, на 100% позбавлену пластику та вироблену з відновлюваних джерел деревини. Ця пляшка з шотландським віскі Johnnie Walker з’явиться у продажу на початку 2021 року", — йдеться в заяві виробника.

Як пише new-retail.ru, пляшка була розроблена стартапом Pulpex, запущеним Diageo для дослідження новаторських пакувальних технологій. Враховуючи екологічну актуальність проекту, Pulpex створить партнерський консорціум, який, крім Diageo, об’єднає компанії Unilever і PepsiCo. Передбачається, що ці виробники в 2021 році також почнуть розливати деякі зі своїх напоїв у пляшки з паперу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або