All Retail
Опубліковано

Новий паризький флагман для Nike

Теги:
Nike
AR ексклюзив
Фото:
RLI

Незважаючи на глобальну пандемію, Nike не дозволяє цьому завадити відкриттю нових концепцій магазинів.

30 липня гігант спортивного взуття і одягу відкрив флагман площею 2415 кв. м на знаменитих Єлисейських полях в Парижі. Масивний чотирьохповерховий простір — третій магазин Nike, який відкриється під його банером «Будинок інновацій» (інші знаходяться в Манхеттені і Шанхаї). Це відбувається слідом за відкриттям ще одного нового формату, Nike Rise, в Гуанчжоу, Китай.

У відповідності зі своїми попередниками, що входять у Будинок інновацій, Nike Paris покликаний запропонувати захоплююче і цифрове харчування від кінцевого споживача. Тут представлений один з найбільших в Європі асортименту взуття Nike з модульними плануваннями магазинів, які будуть постійно оновлюватися. Він також надає членам клубу лояльності Nike ексклюзивні пропозиції.

«Коли споживачі увійдуть в Nike Paris, вони відчують нашу найбільшу в світі концепцію роздрібної торгівлі, пов'язану з цифровими зв'язками , - сказала Хайді о'ніл, президент відділу споживчих товарів і ринку. «Сила нашого цифрового портфелю в поєднанні з інноваційними продуктами і дивовижними фізичними просторами, об'єднає членів спільноти зі спортом і унікальних вражень, надаючи їм неймовірно індивідуальний підхід».

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або