All Retail
Опубліковано

Причал в Одесі: у місті відкриється новий «Сільпо»

Теги:
Сільпо
експансія
AR ексклюзив
Фото:
All Retail

Провідний національний food-рітейлер, мережа супермаркетів «Сільпо» процвітає не тільки в популяризації своїх концептуальних магазинів, але і продовжує нарощувати загальну кількість маркетів.

All Retail з'ясував, що у жовтні поточного року новим «Сільпо» поповниться Одеса. Відомо, що супермаркет буде працювати в складі

ТРЦ «Аврора», розташованого по вулиці Семена Палія, 125-Б. Крім того, що магазин традиційно буде концептуальним (його тематика поки ще не відома), також новий одеський «Сільпо» вирізнятиметься тим, що відкриється разом з кав'ярнею нового формату. Нагадаємо, що нещодавно перша така кав'ярня стартувала у столичному магазині рітейлера на Березняках.

Примітно, що новий "Сільпо" буде працювати на місці супермаркету "Фуршет", який функціонував на цьому місці 16 років і закрився в поточному році.

Цікаво також, що в безпосередній близькості від майбутнього «Сільпо» в ТЦ «Аврора» вже працюють 2 інших магазину цієї мережі – по вул. Генерала Бочарова, 44 і по вул. Семена Палія, 93-А (ТЦ «7я»). Але, мабуть, у відділі розвитку рітейлера порахували, що ефекту канібалізму від такого сусідства не буде.

Зазначимо також, що на сьогоднішній день в Одесі функціонує 25 об'єктів Сільпо, а також 1 преміум-маркет Le Silpo.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або