All Retail
Опубліковано

Burger King відкриває ресторан, спеціально створений для часів пандемії

Burger King представив свої нові ресторани, створені для «світу COVID», з безконтактними кабінками і лофтами.

Мережа Burger King оприлюднила нові плани по радикальній зміні дизайну своїх ресторанів, в яких першорядне значення матимуть опції drive-thru та pickup. Візуалізація нового дизайну показує сучасний Burger King, в якому обідня зона менше, а кухня піднята, щоб звільнити більше місця. Площа магазину на 60% менша, ніж в традиційних об’єктах Burger King.

Дизайн оптимізований до того, що Burger King називає «світом COVID», з поличками для самовивозу, де покупці можуть купувати гамбургери і картлю фрі, не контактуючи із співробітником. Також в магазинах з’являться точки доставки, де покупці зможуть розміщувати замовлення через мобільний додаток, — повідомляє wiadomoscihandlowe.pl

Компанія заявила, що перші ресторани Burger King з новим дизайном будуть побудовані в Майамі, Латинській Америці і Карибському басейні в 2021 році.