All Retail
Опубліковано

Епіцентр може придбати мережі магазинів Велика Кишеня і Велмарт

Теги:
Епіцентр
Велика Кишеня
Фото:
velmart.com

Роман Лунін готовий продати торговельну компанію Рітейл Груп, яка управляє 63 магазинами різних форматів під брендами Велика кишеня, Велмарт, ВК Експрес і ВК Select.

Про це пише портал НВ Бізнес з посиланням на власні джерела: двох інвестбанкірів і директора компанії — постачальника продуктів харчування.

За даними GT Partners Ukraine, Рітейл Груп до кінця першого півріччя 2020-го об'єднує 63 магазини, в тому числі 30 торгових об'єктів Велмарт, 17 супермаркетів Велика Кишеня, 15 точок ВК Експрес і 1 і ВК Select. Торгові об'єкти компанії присутні в 16 областях країни

За інформацією видання, Рітейл Груп так і не змогла оговтатися після кризи 2009 року, а спроба розвивати різні формати не дала результату. Тому власник компанії Роман Лунін готовий продати роздрібний бізнес. «Компанія вела переговори про продаж з власниками мережі БРСМ. Але сторонам не вдалося домовитися», — розповів НВ Бізнес інвестбанкір, який побажав залишитися неназваним. За його словами, тепер у Рітейл Груп з'явився ще один можливий покупець — група Епіцентр.

За даними НВ Бізнес, власники компанії Олександр і Галина Гереги хочуть розвивати свій продовольчий роздріб з 2013 року, а перший крок в цьому напрямку зробили вже в цьому році, запустивши спеціалізовані продовольчі відділи в декількох ТЦ Епіцентр.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або