All Retail
Опубліковано

Rozetka відкрила в Дніпрі флагманський магазин площею майже 1500 кв. м

Теги:
ROZETKA
Фото:
RAU

Після Києва і Одеси лідер інтернет-торгівлі України відкрив ще одну масштабну торгову точку: магазин в Дніпрі на вулиці Ламана, 2, в районі ТРЦ МОСТ-сіті, навпаки цирку.

Rozetka.ua - найбільший український інтернет-магазин і маркетплейс. Створено в 2005 році. Власник компанії - Владислав Чечоткін.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, технічне відкриття обʼєкта відбулося 6 листопада, тобто магазин вже тиждень видає замовлення і продає товари з вітрини. З 12 по 15 листопада планується урочисте відкриття з приємними бонусами, знижками і подарунками для клієнтів.

Площа нового магазину — близько 1430 кв. м, торговий зал — понад 1000 кв. м. Новий флагман дуже схожий за концепцією на супермаркети Rozetka в Києві на Почайні і в Одесі у ТРЦ FontanSky.

У магазині представлений широкий асортимент товарів в різних відділах: IT, Телефони та планшети, Ноутбуки та компʼютери, Аксесуари, Телевізори, Дрібна побутова техніка для дому та Товари для краси, Велика побутова техніка, Іграшки та товари для дітей, Побутова хімія, Товари для тварин, Косметика, Продукти, Алкогольний відділ.

Всього пропонується понад 1000 товарних категорій і приблизно 50 000 одиниць товару. Також в торговій точці працює сервісний стенд, де можна вирішити будь-яке питання і повернути товар, кредитна зона, в якій можна оформити кредит на будь-який товар, окремі експрес-каси і зручні примірочні з дзеркалами.

Графік роботи нового магазину — понеділок — субота — з 10 до 21.00, неділя з 10 до 18.00.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або