All Retail
Опубліковано

Zakaz.ua розширює можливості доставки у Миколаєві

Теги:
Zakaz.ua
сервіс доставки
Фото:
All Retail

З 27 листопада містяни мають змогу замовляти продукти з супермаркету «NOVUS», що знаходиться на вул. Космонавтів, 83а.

До цього часу купувати продукти через Zakaz.ua з цієї популярної торговельної мережі можна було лише у Києві.

 Для замовлення на сайті novus.zakaz.ua та у мобільному додатку сервісу вже доступно понад 12 000 позицій, серед яких: молочна та м’ясна продукція, фрукти й овочі, бакалія, солодощі, снеки, кулінарія, товари для дому та інше. Онлайн діють ті ж акційні пропозиції на продукти, що й на полицях в магазині – їх можна знайти у розділі «Товари зі знижками».

Як і раніше, усі замовлення збирають персональні комплектувальники, які ретельно слідкують за строками придатності та зовнішнім виглядом продуктів, відбираючи найкращі. Зібрані товари зберігаються у спеціальних термоящиках, що забезпечують правильний температурний режим аж до моменту передачі замовлення у руки клієнта. Вага та об’єм закупок необмежені: якщо вага продуктів складає більше 40 кг, вартість доставки буде перерахована згідно з тарифами сервісу.

«Ми надзвичайно раді надати нові можливості з доставки для миколаївчан спільно з нашим багаторічним партнером NOVUS. Покупки онлайн дозволяють економити час, а в умовах карантинних заходів це ще й чудова можливість уникнути довгих черг та подбати про своє здоров’я», – коментує Андрій Курський, CEO сервісу доставки продуктів Zakaz.ua.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або