All Retail
Опубліковано

Rozetka відкрила пʼятий флагманський магазин

Теги:
ROZETKA
Фото:
RAU

У листопаді ROZETKA відкрила перші флагманські магазини в Харкові і Дніпрі.

Найбільший український інтернет-магазин і маркетплейс. Заснований в 2005 році. Власник компанії — Владислав Чечоткін.

У таких відділеннях можна не тільки забрати замовлення з сайту, але і купити товари, оформити кредит, скористатися послугами фахівців з налаштування техніки і гаджетів. Тепер офлайнова мережа рітейлера налічує 75 точок видачі і магазинів по Україні, 5 з яких — найбільші магазини-флагмани.

Офлайнова мережу ROZETKA на сьогодні налічує 75 магазинів і точок видачі в 25 містах України. З них 5 флагманів відкриті в 4 містах-мільйонниках. Два працюють в Києві, а в Дніпрі, Харкові та Одесі — по одному.

"В 2021 році ми плануємо розвивати флагманську мережу в містах-мільйонниках, — коментує Владислав Чечоткін, співзасновник і CEO ROZETKA. — Зараз шукаємо підходящу локацію для магазину у Львові. Для кожного такого відділення ми розробляємо своє наповнення, орієнтуючись на потреби району та міста. Так, в наших київських флагманах є кавʼярня, ательє, сервіси по упаковці подарунків та налаштування техніки. В Одесі — мультимедійний екран, а в Дніпрі і Харкові ми розмістили в зоні видачі яскравий банер з підсвічуванням і впізнаваним смайлом ".

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або