All Retail
Опубліковано

Novus закрив операцію з придбання супермаркетів Billa

Теги:
NOVUS
BILLA
експансія
Фото:
All Retail

Продуктовий рітейлер Novus повідомив про закриття операції з придбання торгових обʼєктів Billa і початку процесу злиття торгових мереж.

Про успішне придбання 100% статутного капіталу компанії Білла-Україна RAU повідомила прес-служба Novus.

"Ми пройшли вирішальний етап і завершили операцію з придбання мережі Billa. Зараз для нас доступна можливість офіційно розпочати плідну роботу для злиття компаній. Це історичний момент на шляху розвитку Novus, і наша команда повністю готова до позитивних змін, які очікують мережу. Найближчим часом ми докладніше розповімо про подальші плани роботи ", — прокоментував генеральний директор мережі Novus Марк Петкевич.

Щодо можливих змін в роботі обох мереж в результаті злиття керівництво Novus підкреслило, що гарантує виконання всіх попередньо узгоджених договірних зобовʼязань перед партнерами і контрагентами.

"Стабільність ведення бізнесу дуже важлива для нас, тому варто зазначити, що на даний момент ми не змінюємо звичний графік роботи магазинів, але починаємо продуктивно працювати і втілювати в життя ключову місію — розвиток мережі. Ми вдячні компанії Billa, яка протягом двадцяти років займалися розвитком рітейлу в Україні ", — зазначив операційний директор Novus Олексій Панасенко, додавши, що угода між компаніями позитивно відібʼється не тільки на діяльності мережі, але і на розвитку продуктового рітейлу України в цілому.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або