All Retail
Опубліковано

«Нова Пошта» в 2021 р планує відремонтувати 1 тис. відділень і привести їх до єдиного стандарту опенспейса

Теги:
Нова Пошта
Фото:
delo.ua

Група компаній "Нова Пошта" шукає підрядників для ремонту 1 тис. відділень у 2021 році в рамках проекту реновації для більш ніж 1,7 тис. відділень групи, повідомляє компанія в четвер.

Відповідно до прес-релізу, "Нова Пошта" розпочинає проект реновації понад 1700 відділень по всій Україні.

На першому етапі в 2021 році компанія планує відремонтувати 1000 своїх відділень — як поштових, так і вантажних. В першу чергу ремонт буде проводитися в відділеннях, відкритих більше 2 років тому.

"Нова Пошта" планує встановити пандуси і велопарковки біля тих відділень, де вони ще не встановлені. Крім того, відділення будуть обладнані кнопками виклику для людей з обмеженими можливостями, які зможуть при необхідності викликати оператора відділення і отримати обслуговування безпосередньо на вулиці.

"Нова Пошта" розвивала свою мережу відділень поступово, і на основі нашого багаторічного досвіду ми прийшли до розуміння, яким має бути відділення компанії, щоб бути зручним для всіх — і для мам з колясками, і для людей з особливими потребами, і для літніх людей. Тому зараз ми шукаємо будівельних партнерів по всій Україні, щоб привести зовнішній і внутрішній вигляд наших відділень до єдиного і зручному стандарту ", — заявив СЕО" Нова Пошта "Олександр Бульба.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або