All Retail
Опубліковано

«Сільпо» для золотошукачів: новий дизайнерський супермаркет у Рівному

Теги:
Сільпо
експансія
Фото:
All Retail

10 грудня 2020 — Для всіх, кого в дитинстві захоплювали пригоди золотошукачів, компанія Fozzy Group відкрила новий дизайнерський «Сільпо» в місті Рівне в ТРЦ «Злата Плаза» за адресою вул. Короленка, 1.

На вході Гостей зустрічатиме інсталяція людини з золотим серцем — символ гостинності «Сільпо». А також чарівний дух — Гном із книжкою про історію створення «золотої копальні» нового «Сільпо», на концепцію якої рітейлера надихнула, зокрема, й назва торгового центру. Таке рішення дало змогу втілити багато чудових ідей та навіть обіграти невисокі стелі заввишки всього 2,47 м.

870 кв. м торгового залу команда «Сільпо» перетворила на золоту копальню. Тут можна знайти і злитки золота, і кирки для його видобутку. Втім, справжні скарби золотого «Сільпо» — у відділах власного виробництва. На гостей чекає духмяна піца з печі. Риба солона та гарячого копчення, яку готують у власній коптильні без жодних консервантів — лише сіль, натуральний дим осикових, дубових та вільхових гілочок. А ще м’ясо, що проходить процес ферментації протягом 21 дня у спеціальній шафі сухого дозрівання, щоб стати особливо м’яким і соковитим. Та в найкращих традиціях «Сільпо» — власна кулінарія та улюблена всіма пекарня, яку недарма дизайнери прикрасили інсталяцією «Золоті руки».

Серед головних елементів декору — оздоблення стін, стилізоване під копальню, багато дерева та, звісно, золота. Над фруктами й овочами рухаються вагонетки. Поряд із м’ясним відділом — золоте теля. А ще в нвому супермаркеті створили міні-перфоманс у магазині: ліхтарі на касках золотошукачів передають азбукою Морзе особливе повідомлення Гостям — #silpolovesyou. 

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або