All Retail
Опубліковано

Novus планує провести ребрендинг магазинів Billa протягом року

Теги:
NOVUS
BILLA
Фото:
All Retail

Топ-менеджер продуктового ритейлера Novus Олексій Панасенко поділився деталями поглинання мережі супермаркетів Billa і розповів про плани компанії з управління цими активами.

Мережа супермаркетів, що належить холдингу BT Invest. Перший супермаркет відкрився в Україні в 2008 році. Сьогодні NOVUS налічує 49 магазинів в Україні

"Ми повинні закінчити інтеграцію і перевести всі магазини Billa під бренд Novus за рік. Тобто — до кінця листопада 2021 року. Це компанія з великою історією — 20 років на ринку України. Свого часу вони були новаторами — першою іноземною FMCG-мережею, що прийшла в країну. Зараз наше завдання вивчити всі процеси: як працює мережа, що відбувається всередині. Все найкраще, що є в компанії, ми повинні втілити і в своєму бізнесі.

Друге завдання — це ребрендинг. Це не просто зміна вивіски, а зміни бізнес-процесів усередині магазинів. Загалом — повноцінне перетворення обʼєктів Billa в магазини Novus. Напевно, це два найбільш амбітні завдання "- розповів Панасенко в інтервʼю RAU.

"Активні переговори тривали близько півроку. Що стосується АМКУ, то ми пройшли його досить швидко, тому що зараз Novus займає не дуже велику частку на ринку, як і мережа Billa. Так що угледіти в наших діях будь-які порушення антимонопольного законодавства було неможливо. навіть після злиття ми будемо програвати в частці ринку і оборотах двом найбільшим компаніям, що працюють на ринку Києва "- зазначив топ-менеджер.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або