All Retail
Опубліковано

Zakaz.ua запустив доставку з VARUS в Києві

Теги:
Zakaz.ua
VARUS
FMCG
Фото:
All Retail

З 15 грудня мешканці столиці можуть замовляти продукти через сервіс доставки Zakaz.ua з магазину нового партнера сервісу за адресою вул. Вишгородська, 45.

Лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні. Компанія працює з 2010 року, надаючи послуги замовлення та доставки продуктів харчування від найбільших роздрібних продуктових мереж України: METRO, Ашан, NOVUS, МегаМаркет, Фуршет, Таврія В, ЗАХОПЛЕННЯ, VARUS, ЕКО маркет, CITY market

Як повідомили RAU в прес-службі сервісу, для замовлення на сайті і в мобільному додатку varus.zakaz.ua зараз доступно більше 6000 позицій, серед яких не тільки продукти харчування, але і текстиль, посуд, канцелярія і безліч новорічних товарів. З часом асортимент товарів буде розширюватися.

Щоб нічого не забути, сайт сервісу пропонує формувати списки улюблених товарів, які можна буде замовити в кілька кліків. Час доставки можна вибрати в рамках двогодинних слотів на найближчі три дні.

Всі замовлення збираються в день запланованої доставки, після чого зберігаються до моменту передачі замовнику. Вартість доставки продуктів вагою до 40 кг по Києву становить 69 грн.

"В кінці літа ми почали співпрацювати з популярною торговою мережею VARUS в Дніпрі і майже відразу вирішили розширювати географію доставки на нове місто. Осінь присвятили підготовці до запуску в Києві. Сподіваємося, що сервіс і наш партнер допоможуть киянам заощадити свій час напередодні свят і забезпечать свіжими продуктами до новорічного столу ", — коментує Андрій Курський, CEO сервісу Zakaz.ua.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або