All Retail
Опубліковано

Пригоди Тома Соєра в одеському «Сільпо»

Теги:
Сільпо
експансія
Фото:
All Retail

17 грудня 2020 ― В Одесі за мотивами пригод Тома Соєра відкрито оновлений «Сільпо» за адресою вул. Генерала Петрова, 51.

Дизайн-концепція занурює у світ безтурботного дитинства ХІХ сторіччя, з яким ми всі добре знайомі завдяки творам Марка Твена. Від самого початку до кінця на 1600,1 кв. метра торгового залу ілюстрації розміщено в певній послідовності, а кожна з них розповідає повчальну історію з книги.

Найбільша інсталяція у магазині ― велетенський корабель «Міссісіпі», на борту якого під світловий супровід та шум колеса рухаються люди, яким пощастило подорожувати разом із Томом Соєром. 

 Помітити «Сільпо» можна ще здалеку ― на фасаді розташовано величезне колесо, а над входом до магазину Том Соєр та Гекльберрі Фінн фарбують паркан, як у найвідомішій сцені роману. Зустріти цих чудових бешкетників можна і всередині магазину ― на плоту біля поличок з алкоголем та біля кав’ярні FEEL__trd. 

 Одеський «Сільпо» неможливо було б уявити без великого рибного асортименту ― тут є окремий холодильник з ікрою, морепродукти, риба на льоду і власного копчення, суші, а ще акваріум, з якого можна вибрати будь-яку рибу та скористатися послугою чищення. 

 Тут також випікають хліб у подовій печі, є відділи кулінарії і салат-бар. Серед нововведень ― замовлення шашлику на грилі, великий вибір здорової їжі та цілий острів «Лавка традицій» із локальними продуктами від малих сімейних ферм. У підвісній хамонерії доступні послуги кортадора. І завжди є опція доповнити всю цю красу свіжим букетом із квіткового бутика.  

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або