All Retail
Опубліковано

Nike повідомив про зростання продажів на 9,2%

Теги:
Nike
AR ексклюзив
Фото:
malls.com

Найбільший виробник спортивних товарів Nike опублікував звіт за результатами останнього фінансового кварталу.

Виручка компанії склала 11,2 мільярда доларів, що на 9% більше, ніж за той же період минулого року. Чистий прибуток виріс на 12% до 1,3 мільярда доларів. Також вдалося нормалізувати ситуацію з надлишковими запасами.

При цьому зростання в цифровому сегменті склало 84%. Це третій квартал поспіль, коли онлайн-продажі компанії збільшуються приблизно на 80%.

За словами генерального директора Джона Донахью, на Nike Digital зараз припадає 25% бізнесу Nike в Північній Америці. Кількість користувачів мобільного додатка Nike за квартал зросла на 200%.

Згідно з повідомленням, керівництво компанії також розповіло про плани на найближче майбутнє. Незважаючи на зростання онлайн-продажів, Nike не відмовиться від офлайн-сегмента і планує відкрити 30 фірмових магазинів.

Компанія продовжить фокусуватися на прямих каналах, приділяючи все менше і менше уваги оптовим партнерам. Продажі Nike Direct, підрозділи прямих продажів споживачам, виросли за останній квартал на 32% до 4,3 млрд доларів, в основному за рахунок цифрового сегмента.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або