All Retail
Опубліковано

Епіцентр відкриває в Запоріжжі ТЦ інноваційного формату

Теги:
Епіцентр
DIY

Національна мережа Епіцентр відкриває інноваційний торговий центр в Запоріжжі з новими концептуальними магазинами, FOOD marketом, сучасним центром видачі онлайн-замовлень і з використанням технології recycle.

Лідер українського DIY-рітейлу. Мережа налічує понад 60 торгових центрів по всій Україні, які щорічно відвідують майже 65 млн покупців.  

Як повідомила RAUпрес-служба компанії, новий ТЦ Епіцентр в Запоріжжі почне роботу 26 грудня за адресою Оріхівське шосе, 27. У цьому торговому центрі площею більше 23 300 кв. м Епіцентр представить нові концептуальні магазини компанії. При цьому деякі концепти покупці мережі побачать вперше. Зокрема, в Запоріжжі відкриється нова Студія інтерʼєрів, де будуть представлені стилістичні рішення для декорування кімнат. Відвідувачі зможуть підібрати шпалери, фарби, елементи декору.

Вперше покупцям буде представлена колаборація двох торгових відділів — Деко і Центру меблів, яка дозволить клієнтам вибирати товари в єдиних інтерʼєрних рішеннях.

Крім широкого асортименту товарів, новий Епіцентр буде пропонувати і додаткові послуги: проектування меблів, розрахунок і дизайн-проект ванної або санвузла, послуги форматно-розкроювальних ділянок (врізка замків, крайкування), пересадка рослин, тонування фарб, оверлок, експертна допомога по вибору систем очищення води, послуги професійних дизайнерів, виготовлення ключів та багато іншого.

У прес-службі компанії також відзначають, що в новому ТЦ буде створено 370 нових робочих місць. Крім того, при будівництві Епіцентр виконав комплекс робіт з благоустрою прилеглої території: перед ТЦ обладнаний паркінг на 312 автомобілів, обладнані підʼїзні шляхи та зупинки для громадського транспорту.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або