All Retail
Опубліковано

М'ясомаркет відкрив вже більше 50 магазинів

Теги:
М'ясомаркет
Фото:
Економічна правда

31 грудня відкривається 52-й магазин нової торгової мережі Мясомаркет. Таким чином, компанія виконала анонсований влітку 2020-го план по створенню до кінця року 50 сучасних гастрономічних бутиків.

Як повідомили RAU в прес-службі МХП, в загальному тільки за останній місяць відкрилося 30 нових магазинів. За даними Асоціації рітейлерів України, мережа М'ясомаркет продемонструвала в грудні найвищу динаміку зростання серед всіх без винятку рітейлерів України. У компанії також відзначають, що в наступному році націлені перевершити свій власний рекорд за кількістю відритих магазинів за один місяць.

CEO МХП Юрій Косюк неодноразово підкреслював, що мережа М'ясомаркет є одним з етапів трансформації компанії з сировинної в кулінарну. Новий формат бізнесу агрохолдинг розвиває за системою франчайзингу, М'ясомаркети відкриваються за участю як існуючих, так і нових партнерів.

М'ясомаркети вже є в 34-х населених пунктах з 19-ти областей України, найбільше представництво мають Київський регіон і Волинь — по 5 магазинів.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або