All Retail
Опубліковано

Нова пошта впроваджує нову концепцію відділень і шукає для них співінвесторів

Теги:
Нова Пошта
Фото:
Новое Время

Компанія впроваджує нову концепцію відділень, які будуть надавати повний спектр послуг для бізнес-клієнтів і фактично замінять існуючі вантажні відділення Нова пошта.

Як повідомила RAUпрес-служба компанії, в планах Нова пошта відкрити 40 таких бізнес-відділень в 2021 році в містах-мільйонниках, обласних центрах і деяких великих районних центрах.

"У Нова пошта багато бізнес-клієнтів — це і гравці ринку електронної комерції, великий бізнес і малі підприємці, що працюють в різних сферах. За роки роботи з бізнесом ми вже добре вивчили їхні потреби: вони роблять багато відправок, доставляючи товари самого різного розміру — від невеликих ювелірних виробів до великогабаритної техніки. Дуже цінують свій час і хочуть отримувати якісні комплексні послуги швидко і зручно. Весь цей досвід ми врахували при розробці концепції нових відділень", — коментує СЕО Нова пошта Олександр Бульба.

У компанії також відзначили, що Нова пошта планує побудувати нові відділення «з нуля», для чого шукає співінвесторів. Модель партнерства передбачає, що інвестор будує відділення за власні кошти, а Нова пошта зобовʼязується взяти його в довгострокову оренду.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або