All Retail
Опубліковано

«Сільпо» підкорює нову територію: на цей раз у фокусі мережі — містечко під Києвом

Теги:
Сільпо
експансія
AR ексклюзив
Фото:
All Retail

Місяць тому ми вже писали про те, що мережа «Сільпо» дебютувала в новому населеному пункті. Цього разу для відкриття чергового свого супермаркету рітейлер знову вибрав невелике містечко Боярка в Фастівському районі Київської області (населення — понад 35 тисяч осіб). Відзначимо, що відстань від Боярки до Києва — трохи менше 30 км.

Очікувати запуску першого супермаркету «Сільпо» в Боярці варто вже в поточному місяці. Він буде розташований по вул. Магістральна, 40. В даний момент триває процес підбору персоналу в зазначений магазин, інформація про який міститься на ряді онлайн-ресурсів з працевлаштування.

Подібно ситуації з Ірпенем, для самої управляючої компанії Fozzy Group відкриття магазину в Боярці стало не в новинку: в цьому населеному пункті вже працюють три обʼєкти мережі «Фора», причому перший з них був відкритий ще в 2012 році. Крім того, в Боярці з великих food-рітейлерів також функціонує 1 обʼєкт мережі «АТБ».

В цілому, якщо проаналізувати попередній рік, то він став дуже плідним для мережі «Сільпо» на відкриття нових маркетів. Незважаючи на пандемію та карантинні обмеження, які мало сприяли активному розвитку ринку, в 2020 р. рітейлер поповнився 18 новими супермаркетами. Крім відкриттів, було також проведено ряд переформатувань вже діючих обʼєктів (як відомо, всім новим супермаркетам «Сільпо» присвячують певну тематику).

Крім роботи з «цегляними» супермаркетами «Сільпо», в 2020 р був також здійснений запуск онлайн-магазину з власною доставкою. При цьому, реалізувати проєкт e-commerce в «Сільпо» вдалося за пʼять тижнів. Зараз функціонування інтернет-магазину не тільки зберегли, а й продовжують удосконалювати.

В цілому, якщо проаналізувати специфіку експансії «Сільпо» в останні роки, можна зробити висновок, що сьогодні рітейлер не тільки освоює великі міста, а й почав звертати увагу на можливості відкриття своїх магазинів в більш дрібних райцентрах. Появи перших обʼєктів «Сільпо» в Фастові, Мукачево, Вишгороді, Новому Роздолі, Ірпені та Боярці — зайве тому підтвердження.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або