All Retail
Опубліковано

Dragon Capital продала логістичний комплекс під Києвом

Теги:
логістика

Інвестиційний холдинг UREH, що входить до групи компаній Dragon Capital, завершив операцію з продажу логістичного комплексу "Омега-2".

Як повідомляє прес-служба Dragon Capital, логістичний комплекс класу А розташований безпосередньо на фасаді Окружної дороги в промисловій зоні міста Бровари на площі 32 тис. 731 кв. м.

Dragon Capital також розглядає можливості точкових придбань в секторі нерухомості в майбутньому, а також планує розвивати наші промислові парки в Києві ( «Е40 Industrial Park» ) і Львові ( "Рясне-2") ".

Dragon Capital — одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Кінцевим бенефіціаром в держреєстрі зазначений громадянин Чехії, президент Європейської бізнес асоціації Томаш Фіала.

UREH Ltd (Ukrainian Real Estate Holding) — це інвестиційний холдинг, який входить до групи компаній Dragon Capital і спеціалізується на інвестиціях в комерційну нерухомість. Мажоритарним акціонером холдингу є Dragon Capital Investments Limited.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або