All Retail
Опубліковано

Попит на цукор в світі може зрости після пандемії

Теги:
цукор
Фото:
https://jisty.com.ua

Пандемія настільки збільшила попит на цукор, що це здивувало навіть провідних глобальних трейдерів.

Навіть коли ресторани, кінотеатри і стадіони були закриті, люди продовжували їсти цукор. Божевілля в сегменті домашньої випічки, необгрунтоване накопичення запасів і призвело до того, що світовий попит в минулому сезоні показав непогані результати, пише Bloomberg.

Більш того, за словами директора австралійського дослідника Green Pool Commodity Specialists Тома Макніла, споживання має зрости до рекордного рівня за підсумками маркетингового сезону, який розпочався в жовтні.

Аналітики відзначають, що споживання цукру неймовірно складно виміряти. Green Pool, який в якийсь момент очікував, що попит у 2020 році впаде на 1 млн т, тепер бачить зниження всього на 100 тис. т. За оцінками ED & F Man Holdings Ltd., попит, імовірно, впав максимум на 1% в порівнянні з попереднім прогнозом на 2%.

З відновленням економіки і появами вакцин попит на цукор відновлюється. В результаті фʼючерси на солодкий продукт, що торгуються в Нью-Йорку, вже виросли більш ніж на 70% після пандемічних мінімумів в квітні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або