All Retail
Опубліковано

LC Waikiki відкриє флагманський триповерховий магазин у Києві

Теги:
LC Waikiki
Фото:
All Retail

Загальна площа нового флагманського магазину, який буде розташований за адресою, вул. Хрещатик, 50, складе 1200 кв. м. Загалом об’єкт займе чотири поверхи, три з яких будуть доступні для відвідувачів.

Про це RAU повідомила прес-служба LC Waikiki. Як уточнюють в компанії, магазин буде відкритий у новому та ексклюзивному форматі, де буде представлений широкий асортимент товарів для всієї родини. Проект наразі перебуває в розробці, тому більш детальна інформація буде згодом.

«Особливість нового флагману, по-перше, в тому, що цей магазин розташований в центрі міста, в історичній будівлі на Хрещатику, по-друге, це перший магазин LC Waikiki в Україні який матиме три поверхи, по-третє, це магазин street-формату, тож ми повертаємо fashion mass market на центральну вулицю столиці », — додають у мережі. Відкриття торговельної точкі орієнтовне заплановане на середину квітня.

Зазначимо, що будинок за адресою Київ, вул. Хрещатик, 50, збудований наприкінці ХІХ сторіччя — у 1880 роках. З того часу він неодноразово перебудовувався й змінював цільове призначення. Багатьом споживачам він запам’ятався завдяки великому магазину бренду United Colors of Benetton, який тривалий час працював у цьому будинку, а останнім часом торговельні площі тут орендував українській франчайзі американського бренду GAP.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або