All Retail
Опубліковано

IKEA починає будівництво найбільшого ТЦ в Індії

Теги:
IKEA
Фото:
censor.net.ua

Будівництво величезного торгового центру обійдеться в 760 мільйонів доларів, а проект буде завершений через сім років.

Найбільша в світі мережа меблевих гіпермаркетів. Представлена більш ніж 400 магазинами в 53 країнах

Підрозділ Ingka Group, Ingka Centres, що відповідає за магазини IKEA в торгових центрах, розпочало будівництво нового ТЦ в Індії. Торговий центр буде розташований в Нойда, штат Уттар-Прадеш, який є частиною столичного регіону Делі.

Перша торговельна точка бренду відкрилася в країні ще в 2018 році (в даний час в Індії працюють два магазини IKEA). Але новий проект буде більше, ніж просто черговий магазин — компанія планує побудувати великий Мегамолл з площами для різних цілей. Це абсолютно нове починання для Індії, яке вражає навіть у світовому масштабі.

Сама споруда буде являти собою два багатоповерхових будинки, планується звести не менше 20 поверхів. Тут будуть торгові квартали, розважальні зони, бізнес-центри і багато іншого. У планах компанії створення торгового центру нового покоління, що зʼєднує різні місця та напрямку.

Площа ділянки становить понад 47 тисяч квадратних метрів. У проект буде вкладено близько 760 мільйонів доларів, час будівництва — сім років.

Таким чином, компанія робить значний крок на перспективний ринок Індії і планує підтримувати місцеву економіку. Проект надасть тисячі робочих місць для місцевих фахівців, підтримає розвиток інфраструктури і зростання організованої роздрібної торгівлі в регіоні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або