All Retail
Опубліковано

У поточному сезоні Мексика експортує рекордний обсяг авокадо

Теги:
авокадо
Фото:
agroportal.ua

Асоціація постачальників авокадо Мексики (APEAM) повідомила, що в поточному сезоні (липень 2020 року по червень 2021 роки) очікуються рекордні поставки мексиканського авокадо.

За перші 6 місяців 2020 року експорт авокадо з Мексики збільшився на 11,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року і склав 608 081 тис. тонн.

Основні імпортери мексиканського авокадо: США, Канада, Сальвадор, Гондурас, Гватемала, Японія, Корея, Китай, Гонконг, Сінгапур, Іспанія, Франція, Голландія, Італія і Німеччина.

"У Канаді і Японії найбільш помітні переваги саме авокадо з Мексики. Імпорт зростає майже на всіх ринках крім Китаю, де через пандемію спостерігається невелике зниження споживання авокадо", — уточнили в APEAM.

Як повідомляє FruitNews за матеріалами порталу FreshPlaza, також спостерігається збільшення попиту на внутрішньому ринку Мексики. У звʼязку з цим асоціація планує почати просування даного продукту всередині країни.

"Хоча пандемія кинула виклик усім учасникам бізнесу, індустрія авокадо також отримала багато можливостей. З одного боку, обмеження в секторі громадського харчування мали істотний негативний ефект на поставки авокадо. Але з іншого боку - споживання авокадо вдома значно збільшилося через бажання споживачів харчуватися здоровою їжею. Смак авокадо, його універсальність, корисні властивості для здоровʼя та імунітету приваблюють багатьох споживачів. авокадо змогло стати повсякденним продуктом, а не разовим або екзотичним фруктом ", — додали в APEAM.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або