All Retail
Опубліковано

Навесні JYSK оновлюється: 5 магазинів запрацюють у новому форматі

Теги:
JYSK
Фото:
All Retail

Данська компанія JYSK анонсувала оновлення одразу п’яти магазинів меблів та товарів для дому у різних містах України. Зокрема 4 березня відбудуться святкові перевідкриття у Вінниці, Луцьку, Рівному, Львові та Харкові.

Приводом для масштабних змін стало запровадження нового формату магазинів. Цей формат передбачає низку оновлень, що зроблять JYSK ще комфортнішим для покупців. Покращений дизайн та розташування секцій торгового залу, зручне освітлення, розширення асортименту товарів та удосконалене обслуговування. Відвідувачі зможуть побачити, який вигляд матимуть обставлені кімнати, адже спеціальних виставкових зон у скандинавському стилі стане ще більше. А підібрати товар згідно з останніми трендами в інтер’єрі завжди допоможуть консультанти магазинів.

Виконавчий директор компанії JYSK в Україні Євген Іваниця розповідає:

«Попри пандемію та складну ситуацію, ми продовжуємо інвестувати в комфорт та якість обслуговування. Ми знаходимо рішення, які можуть покращувати процес покупок та дарувати ще більше задоволення усім відвідувачам JYSK. До того ж оновлення одразу п’яти магазинів — це чудова нагода порадувати жителів різних міст України, адже на них чекає безліч акційних пропозицій, знижок та подарунків!»

Так, у компанії запевняють, що 4 та 5 березня стане «маленькою Чорною п’ятницею» для покупців із Вінниці, Луцька, Рівного, Львова та Харкова.

Для участі у розіграші покупцям необхідно буде заповнити анкету впродовж перших чотирьох днів. Та вже 7 березня о 17:00 відбудеться розіграш головного призу від JYSK.

У мережі запевняють, що нові магазини подарують покупцям ще більше затишку, комфорту та атмосфери скандинавського хюґе та нагоду оновити оселю навесні за вигідними пропозиціями.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або