All Retail
Опубліковано

Які інтернет-магазини потрапили в топ-25 UAnet за лютий 2021

Теги:
e-commerce
Фото:
All Retail

У лютому українці знову стали активно цікавитися шопінгом і пошуком роботи, а також з великим інтересом читали новини.

Дослідницька компанія TNS Ukraine опублікувала рейтинг найпопулярніших сайтів UAnet за лютий 2021 року. Як свідчать дані рейтингу Kantar CMeter, в лютому популярність інтернет-магазинів і маркетплейсів не знижувалася. Свої охоплення наростили Prom.ua, Comfy.ua і Hotline.ua, а також оператор доставки Novaposhta.ua, який не потрапив в топ-25 січня.

Зокрема, Prom.ua наростив охоплення за місяць з 35,5% в січні до 38,2% в лютому, скоротивши розрив з Rozetka.com.ua, яка стабільно входить до п’ятірки найбільш відвідуваних сайтів українського сегменту інтернет. І обігнав сайт безкоштовних оголошень Olx.ua.

Значно поліпшив свої позиції Comfy.ua, який піднявся з кінця списку відразу на 17-е місце з охопленням аудиторії 16,5%. Аналогічну динаміку показувала дошка безкоштовних оголошень Ria.com місяць тому, яка тепер піднялася ще на два щаблі з часткою в 16,6%.

Також після новорічних свят все більше українців почали шукати роботу на Work.ua. Портал знову повернувся в рейтинг найпопулярніших сайтів України.

Новини також продовжують цікавити українців. Четвірка найпопулярніших новинних ресурсів, які потрапили в топ, виглядає так: Pravda.com.ua (12-е місце), Unian.net (20-е місце), 24tv.ua (23-е місце), Tsn.ua (25 -то місце).

Заборонена російська соцмережа Vk.com і далі втрачає популярність і в лютому виявилася далеко за межами рейтингу.

Трійка лідерів залишилася незмінною: Google, Youtube, Facebook.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або