All Retail
Опубліковано

Солодкий смак Італії — ігриста новинка Fiorelli Moscato

Теги:
ринок ігристих вин
Фото:
All Retail

Компанія-імпортер Regno виводить на український ринок новий продукт – Fiorelli Moscato Dolce. Солодке, фруктово-квіткове ігристе вино можна буде знайти на полицях супермаркетів вже у квітні.

Regno – імпортер та дистриб’ютор світових брендів алкоголю та делікатесів, заснована у 2014 році. Компанія є офіційним імпортером в Україну італійської торгової марки Fiorelli. Ігристі ТМ Fiorelli виготовляють на заводі Toso S.p.A (регіон П’ємонт, Італія).

Цьогоріч відомий італійський бренд Fiorelli планує розширити асортимент солодкими та сухими ігристими винами.

Ігристе вино Fiorelli Moscato виготовлене з білого винограду сорту Мускат, що має виражений фруктово-ягідний смак. «Цю новинку з ніжним смаком стиглого винограду мають спробувати всі поціновувачі солодких слабоалкогольних напоїв, – розповідає Ольга Артюхова, керівниця відділу маркетингу компанії Regno. – У 2021 році ми розширюємо асортимент улюбленого українцями бренду Fiorelli. Зовсім скоро у супермаркетах з’являться солодкі та сухі ігристі вина цієї торгової марки». 

Виробник Fiorelli Moscato – італійська компанія Toso S.p.A. Продукцію компанії люблять та знають не лише в Італії, а у всій Європі. Виноградники заводу розташовані в екологічно чистому регіоні П’ємонт. 

«Основні пріоритети у нашій роботі – дотримуватися стандартів виробництва та зберігати баланс високої якості вина та хорошої ціни для наших споживачів, – зазначає Лука Маріні, комерційний директор компанії Toso S.p.A.. – Ми дуже радіємо, що усі наші зусилля недаремні, адже українці вже кілька років поспіль надають перевагу саме нашим ігристим, зокрема обирають Fiorelli Fragolino. Сподіваємося, не менший успіх чекає Fiorelli Moscato».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або