All Retail
Опубліковано

Під носом у «Рукавички»: новий дискаунтер АТБ відкрився в невеликому містечку на Львівщині

Якщо одні рітейлери для своєї експансії розглядають переважно мегаполіси або локації уздовж важливих транспортних автомагістралей, то мережа АТБ з упевненістю «бере в оборот» території дрібних населених пунктів.

Цей тренд підтверджує і недавнє відкриття нового АТБ в Радехові (Львівська область) по вул. Вітковській, 25а. Вкрай примітно, що на відстані 50 метрів від нового дискаунтера вже більше як рік працює магазин західноукраїнського рітейлера «Рукавичка».

Супермаркет "Рукавичка" в Радехові

За даними GT Partners Ukraine, станом на кінець грудня 2020 року мережа АТБ обʼєднувала 1201 торговий обʼєкт в 24 областях України.

Оскільки Радехів — невелике місто з населенням близько 10 тисяч осіб, то і мережевих продуктових магазинів тут не так і багато: два торгові обʼєкти «Рукавичка» і ще один магазин локальної мережі «Свій Маркет».

До слова, АТБ — не перший в історії Радехова рітейлер, що прийшов з інших регіонів. Так, з 2018 по 2019 рр. в цьому містечку працював магазин мережі «ПАККО», що належав колись волинській компанії «Гіппо». Але як ми знаємо, мережа «ПАККО» (як і рідний їй «Вопак» ) у 2020 році покинула ринок роздрібної торгівлі.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або