All Retail
Опубліковано

У Вінниці запрацювала доставка продуктів з мережі «ЕКО маркет»

Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua розпочав доставляти товари з мережі «ЕКО маркет» у Вінниці.

Замовлення можна робити з 14 квітня, а час від оформлення покупки до її отримання складе не більше 3 годин. Продукти відправлятимуть з магазину, що розташований на проспекті Коцюбинського, 70.

Раніше сервіс доставляв товари з «ЕКО маркет» у Вінницю на відділення Нової Пошти, за умови вибору позицій з довготривалим терміном зберігання. Наразі вінничани можуть замовляти будь-яку продукцію: м’ясну, молочну, випічку, свіжі овочі та зелень, фрукти та ін. Загалом асортимент налічує понад 7 800 одиниць товарів.

Сервіс доставлення продуктів працюватиме у Вінниці з 10:00 до 22:00. Продуктовий кошик можна зібрати на сайті eko.zakaz.ua, після чого замовлення буде передано професійному комплектувальнику. Під час збору продуктів з полиць працівник Zakaz.ua ретельно перевірить строки придатності товарів, цілісність упаковування та обере лише найкращі фрукти та овочі.

Товари будуть доставлені до дверей будинку чи офісу у спеціальних термоящиках з дотриманням температурних норм для заморожених чи охолоджених продуктів. Перші два замовлення вагою до 40 кг доставляються безплатно.

«Мета роботи команди Zakaz.ua – дати можливість мешканцям міст України економити свій час та сили, й отримати продукти з доставкою без зайвих клопотів. Запуск у Вінниці з «ЕКО маркет» – це черговий крок для досягнення наших цілей. Від сьогодні вінничани можуть скористатися зручним сервісом та легко заповнити свій холодильник, не виходячи з дому», коментує Андрій Курський, CEO сервісу доставки продуктів Zakaz.ua

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або