All Retail
Опубліковано

Обсяг загальної пропозиції на ринку складської і логістичної нерухомості Київської області досяг 1,520 млн кв. м

Теги:
логістика
складська нерухомість
Фото:
https://www.wsj.com/

Обсяг загальної пропозиції на ринку складської і логістичної нерухомості Київської області досяг 1,520 млн кв. м, в 2020 році нова пропозиція складських комплексів склало 58 тис. кв. м.

Про це повідомила керівник департаменту складської і логістичної нерухомості CBRE Ukraine Наталія Сокирко агентству "Інтерфакс-Україна".

"Обсяг загальної пропозиції на ринку складської і логістичної нерухомості Київської області зараз відповідає варшавському регіону в 2007 році", — повідомила Сокирко.

За її даними, пропозиція в 2020 році розширилося двома обʼєктами, Amtel II (52 тис. кв. м) і Sofia II (6 тис. кв. м). Також було змінено цільове призначення приміщення "Епіцентр-К" з роздрібного на логістичне на вул.Віскозна, 4, що додало близько 20 тис. кв. м до загальної пропозиції на ринку.

"Крім нової пропозиції, логістичний комплекс Falbi Pharm вийшов на спекулятивний ринок приблизно з 11 тис. кв. м вільних площ після зміни власника", — повідомила Сокирко.

За даними CBRE Ukraine, обсяг нової пропозиції, запланованого до виходу в 2021 році, повинен скласти близько 72 тис. кв. м.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або