All Retail
Опубліковано

«Сільпо» назвали булочку в честь дівчинки, яка народилася в день, що передбачив чек

Теги:
Сільпо
Фото:
Marketing Media Review

Гостя супермаркету опублікувала в Facebook зворушливу історію про народження доньки. День, коли дитина зʼявилася на світ, «передбачив» чек магазину.

Днями мережу супермаркетів «Сільпо» була відзначена під повідомленням Ольги Штефан. У публікації вона розповідає, як чотири роки тому була на останньому місяці вагітності і готувалася до пологів, але малюк ніяк не хотів покидати мамин животик.

Щоб розвіятися, Ольга пішла в найближчий «Сільпо» за солодощами. Вже по дорозі додому вона розгорнула чек і прочитала пророцтво: «Так, це станеться у вівторок». У вівторок Ольга збиралася святкувати свій день народження, тому тільки посміялася над цим пророцтвом.

Однак пророкування ніяк не виходило з голови майбутньої мами. У ніч на вівторок вона намагалася заснути та раптом відчула, що ось-ось народить. Разом з чоловіком Ольга поїхала в пологовий будинок і вже через годину дочка зʼявилася на світ. Батьки назвали дитину незвичайним імʼям Суламіф.

З того часу пройшло кілька років, сімʼя переїхала за кордон, а Ольга зізнається, що досі нудьгує по гречаному багету і булочками з вишнею. Цією історією надихнулися в «Сільпо» і вирішили створити нову булочку з вишнею, яку назвали «Суламіф». Її рецепт розробив автор гречаного багета — одного з бестселерів мережі.

«Ольга писала в пості, що сумує за булочками з вишнею, тому ми швидко визначилися з тим, що саме присвятити дівчинці, — каже автор рецепта, керівник департаменту випічки «Сільпо» Павло Бондаренко. - Я кілька разів міняв рецепт, експериментував з інгредієнтами, щоб смак запамʼятався нашим гостям. Сподіваюся, маленька Суламіф і її мама теж колись спробують цю булочку».

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або