All Retail
Опубліковано

Висока оренда, карантин, конкуренти ... Чому рітейлери закривають свої магазини? — у квітневому All Retail

Теги:
журнал All Retail
AR ексклюзив
Фото:
All Retail

У бібліотеці журналів All Retail поповнення новим випуском.

У ТОП-темі квітневого All Retail ми взялися досліджувати питання про закриття окремих магазинів або навіть цілих мереж в продуктовому роздробі. У статті наведено ряд даних по закриттю за останні два роки. C причинами таких дій нам допомогли розібратися роздрібні експерти — ті, хто не з чуток знають про це.

У рубриці Думка і Наше опитування ми підняли на слух ще одну важливу та актуальну тему на сьогодні — вакцинацію. На юридичному рівні та на основі досвіду торгових компаній ми дізналися про ставлення рітейлерів до щеплення співробітників, і чи можуть вони примушувати до цього свій персонал.

Український сервіс доставки їжі Rocket почав активно завойовувати свою нішу на міжнародному рівні. У рубриці Експансія — ділимося з Вами ексклюзивними подробицями, які нам розповіла команда Rocket.

Якщо Ви не подивилися інтервʼю з генеральним директором мережі АТБ Борисом Марковим, що вийшло на YouTube два тижні тому, то в тренді роздробу ми розписали його для Вас — нуль води та тільки важлива інформація.

Щоб багато не писати, скажемо одне — в поточному номері журналу рівень цікавих матеріалів просто зашкалює!

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або