All Retail
Опубліковано

Сервіс кур’єрської доставки Glovo розпочинає роботу в Ужгороді

Теги:
Glovo
сервіс доставки
Фото:
All Retail

Сервіс кур’єрської доставки Glovo продовжує підключати нові міста на західній Україні та розпочинає роботу в Ужгороді. Це 31–е місто в Україні, де працюватиме сервіс.

Зона покриття сервісу у місті зосереджена у центральній частині, у межах вул. Баб’яка на заході та вул. Гранітної на сході, та простягається від вул. Лісової на півночі до вул. Миру на півдні міста. Кур’єри Glovo будуть доставляти замовлення у місті щоденно з 11:00 по 22:30.

Мобільний додаток Glovo дозволяє замовити доставку готової їжі з ресторанів міста, продукти з супермаркетів, товари з магазинів здоров’я та краси, медикаменти з аптек - що завгодно. Розмір замовлення не може перевищувати габарити фірмового рюкзака кур’єра 40х40х30 та вагу 9 кг. Кур’єри сервісу Glovo пересуваються містом зручними видами транспорту та оптимальними маршрутами, що дозволяє їм доставляти замовлення в межах 35 хвилин. Користувачі додатку можуть відстежити статус доставки замовлення у реальному часі за допомогою мапи у додатку. У разі виникнення питань пов’язаних із доставкою, користувачі мають змогу зв’язатися з кур’єром та з оператором служби підтримки у додатку. 

Стати користувачем додатку Glovo можуть лише повнолітні. Для цього необхідно завантажити безкоштовний додаток Glovo на свій смартфон з App Store чи Google Play, зареєструвати обліковий запис, вибрати спосіб оплати – готівка чи додати платіжну картку, перевірити геолокацію та зробити замовлення. У період загострення епідеміологічної ситуації в Україні, сервіс рекомендує використовувати безконтактну доставку та безготівковий спосіб розрахунку, а крім цього, у додатку є функція онлайн-чайових кур’єру. При оформленні замовлення, у розділі «Чайові кур’єру» користувач може обрати їх розмір – від 0 до 30 грн. Чайові буде додано до суми для оплати, а після доставки замовлення, кур’єр отримує інформацію про їх наявність та розмір. 

Мобільний додаток Glovo на головному меню містить 6 бабблів, серед яких – «Ресторани», «Супермаркети», «Магазини», «Здоров’я та краса», «Експрес-кур'єр», «Що завгодно». Від сьогодні, мешканці Ужгороду вже можуть замовляти доставку у ряду партнерів Glovo у місті серед яких: мережі супермаркетів «АТБ» та магазинів «ЕVА». Вартість доставки у бабблі «Ресторани» становить 25 грн, а в «Супермаркети», «Магазини», «Здоров’я та краса» – 30 грн. До 17 червня на всі замовлення у бабблі «Ресторани» доставка буде безкоштовною. 

Про спеціальні пропозиції від партнерів сервісу та знижки на доставку користувачі можуть дізнатися у сповіщеннях додатку, а також на сторінці сервісу в Instagram.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або